Den store snapse dyst!

Kødben, fisk og kalveknæ

Velkommen til min nye kategori,  som jeg har valgt at kalde noget så originalt som “Handy tips”. Her vil jeg forsøge at dele ud af det, som jeg ved noget om. (ellers kan alt jo Googles).

Jeg håber, at jeg kan hjælpe dig med at blive lidt klogere på, hvordan du selv kommer i gang med et rigtigt gør-det-selv projekt, der ikke involverer en limpistol eller gaffatape.

Jeg ser mange opslag på Facebook, hvor “damer” skriver: se hvad min mand kan, eller se hvad min mand har lavet” og det skal der altså se at gøre noget ved. Vi kan jo sagtens selv ikke?!

Ham den lange, kan jo ikke være den eneste mand der fortæller, at hans kæreste er en smule handy og murer en væg op, vel?

Så lady´s… knæk en negl og klip en tå (eller noget) og lad mig give dig tips og tricks til store og små projekter.

Lad mig lære dig om svanehalse, kødben, fisk, kalveknæ og dyvler (og nej det er ikke noget til hverken dyr, eller til madlavningen). 

Kødben, kalveknæ og fisk

Jeg er jo ikke håndværker der er helt sikkert nogen ser læser med, som ved meget mere end mig.

Det her er mine tips og alt det J E G har tillært mig igennem tiden. Så spørg om ALT, …. og så skal jeg gøre mit ypperligste for at svare. Og af hjertet tak fordi du læser med i en moderne handywomans liv. Det betyder så meget!

Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

3 kommentarer

 • Har lige kigget din blog igennem – og det er virkelig inspirerende læsning. Tak!

  Jeg gør også alting selv, selvom min mand er mega handy. For der er er ikke nogen større nydelse, end at stå færdig med et projekt og tænke, hold da op – det har jeg lavet. Måske er hylden ikke i vater i første forsøg, men hvis man ikke kaster sig ud i det – så lærer vi det jo aldrig? Og så håber jeg, at vi alle bliver bedre til at integrere vores børn i vores DIY’s og håndværk – så de som voksne måske finder glæde ved at skabe noget med hænderne / gøre det selv.

  Så tak for fed blog, jeg vil helt klart følge dine DIY 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Genialt med handy tips 🙂
  Jeg vil gerne være mere handy, ikke være afhængig af andres hjælp og selv kunne hænge ting op, som er tungere end et søm kan klare 🙂 Det vil være rart med nogle tips til brug af boremaskine, valg af bor, rawplugs og skrue størrelse, så det bliver hængende på væggen. Sidst jeg forsøgte mig med boremaskinen endte det med rigtig mange huller, som nu er dækket af et billede – men jeg fik ikke hængt det op jeg ville.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Gitte, dejligt at du synes at det et en god ide, alle skal kunne være med, stort som småt. Jeg synes at det er skønt at du selv forsøger med at hænge et billed op, men skal jo starte et sted 😉
   Hilsen Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store snapse dyst!