Havregrynskugler med et nytårstvist

Et must her i juledagene og op til nytår, er uden tvivl havregrynskugler. Jeg kan uden at skamme mig, hurtigt køre sådan et ½ kilo indenbords, sammen med et godt glas champagne. Uhmmm !
Hvis du ikke er en store haj i køkkenet, men gerne vil lave noget nemt som imponerer og smager super godt, så er opskriften her lige til at gå til og med et et tvist med rom og espresso.
Du skal bruge:
175 gr. Finvalsede havregryn (glutenfri)
100 gr. Økologisk blødt smør
100 gr. Flormelis
100 gr. kokosmel
4-5 spsk. Kakaopulver
1 spsk. kold espresso
Pynt: 200 gr. ristet kokosmel til at trille kuglerne i
En god sjat ROM eller whisky
Overståede blandes godt sammen og laves til små kugler.
Tril dem i ristet kokosmel
Stil dem i køleskabet, når de er færdige
Enjoy
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.
Ingen kommentarer endnu