Hjemmelavet rødkål i et snuptag

Jule giveaway !

 

Måske kan du huske, at jeg før her på bloggen har fortalte om, hvordan jeg fik en pinjekerne til at spire og lavede et lille træ ud af den. Hvis du ikke læste med der, så kan du se her hvordan du selv kan lave et.

Et DIY-pinjekernetræ kræver ikke meget af dig eller af din tid og det er en dejlig ting at hygge sig med, i juledagene og hele huset kommer til at dufte så skønt.

Derfor har jeg i samarbejde med Happyflower.dk  på Frederiksberg, lavet en lille jule give-away, hvor du kan vinde to meget smukke og store pinjekogler.

Alt hvad du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet herunder og fortælle mig om netop dit bedst tip, til hvad man kan bruge juledagene på.

Der bliver trukket en vinder i aften kl.22

På de to billederne herunder, kan du se hvor fint og stort træet er blevet på 1 år og det vokser og vokser hele tiden. Det er nemt at holde og skal ikke vandes meget.

close-up-pinjekerne-trae-december-2017

pinjekerne-trae-december-2017

pinekonetree_in_process

Du kan også følge bloggen n via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

17 kommentarer

 • Caroline M

  skal bruges på afslapning og praktiske gøremål samt rengøring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Juledagene har bruges på at holde fri fra en husejers projekter og opgaver inde og ude. Det kan være lidt svært men også dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som om, at det er tiltrængt med nogle dage fri fra det hele. Men kigger solen frem kan man jo snige sig haven 🙂
   Tak fordi du deltog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Juledagene hos os er at lægge puslespil, se film, spille spil og spise en masse, vi nok ikke burde. Rigtig god jul til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  I hverdagen fylder religion og kirke ikke meget, men lige præcis juleaften elsker jeg at være i kirke. Først når jeg sidder i kirken, synger med på juleviserne og lytter til præstens prædiken, så mærker jeg, at julefreden sænker sig over mig. Giver mig ro. Hjælper mig til at være til stede i nuet og i samværet med børnene og familien.

  Jeg håber virkelig at julen denne gang vil fortsætte lige indtil påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ihhh hvor den fin 😊 jeg skal brug juledagene på at hjælpe min mor med at rydde ud i hendes kæmpe samlinger af køkkenudstyr, bøger, tøj osv. Måske ikke det mest afslappende, men når tiden er knap på andre tidspunkter må ferien tages i brug – og min mor bliver glad 😁👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jeg bruger juledagene med min familie på langs i sofaen. Der er så mange planer i dagligdagen, så det er kæmpe luxus ikke at have andre planer end at være sammen med familien, spise god mad, spille spil og se jule tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Juledagene skal bruges med familien i laveste tempo, og gode gåture i skoven. Der skal alt arbejde glemmes, så der lades op til det nye års komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved ikke helt om man kan kalde det et tip….men jeg tror, jeg vil bruge juledagene på at hygge og gå lange ture i skoven og til stranden, hvis altså jeg kan lokke familien med. Og så skal der nok også bygges lidt på annekset…God jul !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Juledagene bruger jeg altid på at hygge med familien med hjemmelavede æbleskiver, havregrynskugler og brætspil foran pejsen. Derudover er det altid rart med en lang jule-gåtur i skoven 🙂 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt med hjemmelavede æbleskiver.. det har jeg aldig lært desværre så din familie bliver da forkælet. God jul og tak fordi du deltog.:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet rødkål i et snuptag