Julekonfekt med O.P. Anderson

Her får du lige 2 nemme opskrifter på noget super lækkert julekonfekt, som smager så engle synger. De er lavet med den økologiske julaquavit fra O.P.Anderson, men du kan sagtens bruge rom eller whisky hvis du har en sjat af det i skabet
Resultatet taler for sig selv, for det er bare blevet sååååå lækkert. Og som tidligere konditor, er det altid rart at kunne komme på nye opskrifter på ellers meget klassisk julekonfekt.
Havergrynskugler med espreso
- Rist noget kokosmel til at trille kuglerne i
- 175 gr. Fint valset glutenfri havregryn
- 50 gr. Økologisk blødt smør
- 100 gr. Flormelis
- 100 gr. Kokosmel
- 4-5 spsk. Kakaopulver
- 1 lille kop espresso
- En god sjat O.P. Anderson
Ovenstående blandes godt sammen, laves til små kugler og tril dem i ristet kokosmel
Stil dem i køleskabet når de er færdige
Marcipan & valnøddekonfekt
- 500 gr. marcipan (i små stykker)
- En god sjat, eller lidt mere 🙂 -O.P. Anderson
- Overtrækschokolade
- Valnødder
- Ristet kokos
Ovenstående blandes godt sammen og rulles til små kugler (de klistrer, så er du advaret
Smelt chokolade over et vandbad til den er tempereret
Dyp kuglerne i chokolade og pynt med en valnød
Driller chokolade kan du komme de chokoladedyppede kugler i ristet kokos, så skal chokolade nok stivne 😉
Enjoy … og husk at snup en lille skarp til halsen sammen med konfekten.
Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.
Jeg tør aldrig lave konfekt – tror jeg ville nå spise alt marcipanen, før jeg kom igang🐷😉