Bedste glutenfri banankage ever!

Jeg havde egentlig bestemt mig for, at der i 2018 skulle være mere fokus på at skrive om at interiør og DIY her på bloggen og mindre fokus på opskrifter.
Men det går ikke altid som man planlægger, vel? For min 40 årige krop er dødtræt for tiden og jeg savner altså i den grad, en god portion energi efter kl.16.
Jeg forsøger langsomt at falde rigtigt på plads i penthousen sammen med “ham den lange” men det er svært efter så lang tid i byggerod og med vores liv pakket ned i en skibscontainer (det kan du læse om her).
Vi pakkede nogle de sidste flyttekasser ud for et par måneder siden, dagen før jeg begyndte på mit nye job, og jeg kan mærke at skrive-energien mangler her på bloggen.
Jeg slapper heldigvis meget af i mit nye skønne køkken med at bage, så simpelt er det. Derfor deler jeg nu opskriften på min første,- og måske nok verdens bedste glutenfri banankage, der er sååååå lækker at den stadigvæk efter 6 dage er svampet og saftig.
Så hvis du, ligesom mig, også går rundt med en måske (40-årig) vintertræt krop.. så er kage altså vejen ud af mørket!
Opskrift (så der er rigeligt kage)
250 gr. økologisk smør – blødt
250 gr. sukker
4 økologiske æg
250 gr. glutenfri havremel
2 tsk. bagepulver
4 bløde bananer uden skræl
½ økologisk lime
1 spk. Kakao nips
Tændt ovnen på 185 grader
Rør smør og sukker godt sammen
Kom æggene i lidt efter lidt
Bland mel og bagepulver sammen ogkom det i dejen
Mos bananerne med en gaffel, sammen med saften fra limen
Kom dejen i en firkantet bageform eller en aflang rugbrøds form
Bag kagen i oven, i ca. 50 min ved 185 grader (varmluft)
Jeg bliver nok aldrig madblogger med toptunede madbilleder, men jeg kan med hånden på mit konditorhjertet love dig for, at den her kage er helt vidunderligt.
Tak fordi du læser med. Hilsen Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal , Instagram eller på Facebook
Oh…yeah…den ser toplækker ud…sidder nu med lige rigeligt mundvand kl. 8 om morgnen…den må prøves i weekenden…
Kh Lene