Giveaway - fineste lille bænk

Lette og smukke redskaber til haven

Jeg har været alt for tidligt oppe og selvom byen er stille her i penthousen, er det bare noget andet ved at komme ud af byen. Det er helt perfekt havevejr i dag og jeg er så småt på vej på landet for at få jord under neglene og nyde at det er weekend.

Ligesom der findes mange skønne ting til hjemmet, findes der sandelig også skønne ting til haven, for som jeg altid siger så skal men ikke gå ned på udstyr og heller ikke når det kommer til haveudstyr.

Burgon & Ball hedder de her smuksakker, som er helt perfekte håndlavede haveredskaber i den lækreste kvalitet. De er lavet ud af èt stykke træ og med små fine detaljer som passer til et par små damehænder. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne og Burgon & Ball’s haveredskaber er ideelle til den stilfulde “gartner” og til en moderne handy,- og havewoman.

Det er skønt at kvaliteten holder her 4 år efter, nu har det med tiden fået patina og et par ridser, men det er utroligt dejligt ikke at skulle slæbe rundt på tunge redskaber. Redskaberne passer også til den lille byhave eller til kolonihaven, jeg bruger dem mest i bede/højbede, altså der hvor jeg ikke skal lave det alt for grove havearbejde.
burgon-and-ball-compost-spoon
lette-haveredskaber
Har du også en passion for fine ting til haven, så del gerne din passion her på bloggen. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen.

Tak fordi du læser med. Hilsen Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

1 kommentar

  • Hvor er de flotte, de redskaber! Jeg har bare en krukkehave på terrassen, og derfor bilder jeg mig selv ind, at jeg ikke har brug for grej. Men når jeg så endnu en gang sidder og skovler jord med de bare næver, bliver jeg mindet om, at jeg burde blive indehaver af i det mindste et lille arsenal af udstyr 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway - fineste lille bænk