Drømmen om endnu et byggeprojekt

Husker du at passe lidt på dig selv?

{ Reklame for Molton Brown – indlægget indeholder reklame-links}

For tiden knirker og knager min krop efter mange timer på landet, hvor jeg bruger krudtet på sætte huset i stand. Jeg spartler, maler og sliber og mine hænder er så tørre, at jeg for tiden har en følelse af, at huden på fingre og håndflade er blevet til groft sandpapir.

Min redning er min ”my time” alene, – og spa tid hjemme i loftlejligheden, hvor der er tid til et langt karbad og selvforkælelse. Jeg tænder duftlys, laver en god kop kaffe og sætter musik på anlægget. Det er så vigtigt at huske at passe på sig selv, komme ned i gear og bare slappe af !


Efter et langt karbad bliver  min krop forkælet med en skøn Body Lotion med Black Peppercorn og mine tørre hænder smurt ind i en lækker fed håndcreme med hvid trøffel.  Det er ren luksus kan jeg godt fortælle jer og så er det også meget godt mach til sådan en tidligere konditor som mig.

Molton Brown håndcreme med hvid trøffel
Hvis du også vil passe godt på dig selv og bringe lidt luksus ind i hverdagen, eller måske forkæle din søde mor, til mors dag nu på søndag.  Så kan du købe de lækre sager online eller smutte ned i den fine butik på Købmagergade 40, i København.

Produkterne jeg nyder at bruge til min spa dag , er dem her:
Håndcreme med hvid trøffel
Duft lys med Tobacco Absolute
Body Lotion – Black Peppercorn

Bonus info om Molton brown
Molton Brown er et engelsk etableret mærke som startede tilbage i 1973 i London.
De laver selv deres produkter selv og ligger en dyd i at gøre det ved selv at tage ud i hele verdenen for at finde smukke urter, blomster og planter til deres produkter som bliver til deres unikke dufte
Molton Brown går super meget op i bæredygtighed og kæmpe hurra for det. Alle deres flasker fremstillet af genbrugsplast.
De tester heller ikke deres produkter på dyr og så er de allergi venlige og indeholder ikke parabener, phenoxyethanoler eller andre farlige konserveringsmidler.

What’s not to like ?! 🙂

Hilsen Stine og tak til alle jer der følger med!

Spørgsmål modtages og besvares med stor taknemmelighed.
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen om endnu et byggeprojekt