Giv din far en ekstra krammer

Spørge Jørgen…

{Indlægget indeholder reklamelinks* }

Jeg sidder her i skyggen på det lille landsted og er tæt på at smelte mens jeg skriver blog. Helt bogstaveligt sidder jeg i min egen lille verden af gør-det-selv- projekter, halvfærdige have løsninger og med en væld af ideer til ting og dimser der skal males, slibes, limes og gøres brugbare igen.

Mit gør- det- selv univers er som en tur gennem Willy Wonkas chokoladefabrik og ind imellem kommer jeg til at tænke på, om det giver mening for andre end mig selv og min kringlede hjerne ?!

Jeg er delvist ordblind og har lige siden at jeg var barn haft flair for praktiske ting fremfor boglige. Det ligger på rygraden at få ideer og inspiration af gør-det-selv projekter, hus og have, ting der skal repareres, genbruges eller bruges på nye måder.

Derfor vil jeg gerne have jeres hjælp og input til kommende blogs.

Ideer og projekter er der nok af, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, om jeg overser vigtige emner. Skal jeg uddybe nogle af de temaer jeg allerede bruger krudt på, eller være mere  eller mindre nørdet?

Måske vil du gerne vide noget om mine valg af haveredskaber, havemaskiner * eller værktøj ? Eller måske er det slet ikke noget for dig.

Så kæmpe meget taknemmelighed herfra, hvis I vil komme med ris, ros eller generelle input.

Love 😊

Hilsen Stine og tak til alle jer der følger med!

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

1 kommentar

  • Jeg syntes din blog er SÅ fin….gode indlæg du kommer med. Den er inspirerende på alle måder. Jeg finder både dine indlæg om gør det selv projekter i lejligheden og på landet gode. Og så er det altid lækkert med en af dine gode opskrifter på noget du har hentet i haven.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv din far en ekstra krammer