God morgenmad til de kolde dage

Sådan kommer du i gang med forspiring

Jeg har fået en del mails med de samme spørgsmål.
Hvordan gør du, når du forspirer frø ?
Hvor køber du frø henne, og hvilket forspiring udstyr bruger du?

Så nu har jeg sat en lille blog sammen som jeg håber at du vil få glæde af.

Frø.
Jeg elsker at købe økologiske frø og gamle sorter. Elsker at få nye planter eller grønsager i haven, så det ikke altid er det samme. Det er meget individuelt hvad man lige er til, men her er mine bud.

Hos Frøebutikken.dk findes der så mange fine sager og ikke mindst god services.

Hos Solsikken.dk finder du også økologiske frø, men også gamle kartoffel sorter. Æggeblommekartoffel er sikkert en du kan huske fra dine bedste forældre. Den er fin og gul og smager fantastisk. Eller Raja som er rød og er klar til at høste når vi når efteråret.

Forspirings udstyr
Mit private udvalg af forspirings udstyr  består af recycle ting. Det kan være alt fra pappet fra en wc-rulle, rengjorte plast bakker mm. Der er en del penge at spare her og det er ting de fleste bare ville smide ud.
Så der er en win win. Du passer på miljøet og oven i det, ja så sparer du penge.
Recycle_for_seeds
Recycle_toriletpaperrool

Recycle_for_platesign
Plastbære klippes i stykker og fungere nu som nye plante skilte.

Du er altid mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle gode tips – eller hvis du har brug for gode råd om forspiring.

Jeg prøver mig som regel frem, og det har jeg lært meget af. Herudover findes der et hav af gode bøger om haven på de forskellige årstider, de fleste svar kan man dog finde på Google. Personligt synes jeg dog den største nydelse er at prøve sig frem.

For mig har det været den bedste måde at lære det hele på. Det giver en helt fantastisk følelse når det lykkedes 🙂 Frøet spirer, planten bliver til noget og måneder senere høster jeg frugten 🙂

Spørg endelig løs . Og af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 /Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på Instagram, og på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God morgenmad til de kolde dage