Som helt lille gik jeg i køkkenhaven sammen med min oldemor. Hun havde overlevet både første- og Anden Verdenskrig og havde omlagt prydhaven til en skøn selvforsynende køkkenhave.

Min lidenskab for at være selvforsynende kommer helt sikkert fra min familie og et stort indre drive, som præger mit liv og afspejles i mine mange haveprojekter.

Jeg finder stor glæde ved at dyrke jorden på bedste vis, så jeg kan være selvforsynende i flere måneder om året. Jeg høster, sylter, laver hjemmelavede kryddersnapse og bager masser af kager med æggene fra mine skønne høns.

Min drivkraft ligger i at være kreativ og tænke ud af boksen, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når jeg omarrangerer hele haven, eksperimenterer med nye dyrkningsmetoder og skaber et frodigt, selvforsynende paradis.

Alt i alt nyder jeg at kanalisere min kreativitet ind i haven og skabe et sted, hvor selvforsyning er i fokus.

Nyd bloggen, stil gerne spørgsmål, og tak fordi netop du læser med.

De varmeste hilsner fra Stine

 

Samarbejde

Ønsker du at indgå et blogsamarbejde med mig, ja så er du mere end velkommen til at sende mig en mail, hvis du mener at du,- eller dit produkt passer godt her til Chicken and Stilettos.

Jeg skriver kun om ting/produkter som jeg har lyst til og som jeg personligt kan stå inde for.

Selv om nogle indlæg indeholder sponsorerede(reklame) produkter eller Affiliate links, vil altid være min personlig mening der kommer til udtryk.  Jeg udvælger selv til hvilke brands eller firmare, jeg ønsker at samarbejde med.

E info@chickenandstilettos.dk
M +45 28 300 308

Følge mig og bloggen her:
youtubekanal
Instagram
Facebook