frk-handywoman

Som 7 årige fik jeg mit første værktøj imellem hænderne og resultatet af det er, at jeg i dag er en moderne handywoman. Jeg har en stor passion for at genbruge og upcycle div. materialer, derfor er mit liv fuld af forskellige indretnings,- og DIY-projekter.

Det er en stor fornøjelse at give gamle ting nye funktioner, når jeg indretter og styler mine hjem (og nå ja…nogle gange ude hos andre).

Mit drive ligger i at være kreativ og tænke ud af boksen, hvilket kommer til udtryk, når der et par gange om året bliver flyttet lidt rundt på møbler og ting, prøvet ideer af og lavet om hist og pist (lidt en dårlig vane.. når man ikke bor alene)

Min passion er at sætte boliger i stand og jeg har igennem de sidste 20 år haft et par stykker mellem hænderne. I de sidste 5 år har de helt store hobby projekter været , at istandsætte et par gammel lejlighed sammen med “ham den lange” der ligesom mig, heldigvis er ret handy.

Uden for byen, i min store landhave dyrker jeg jorden på bedste vis så jeg kan være selvforsynende et par måneder om året. Der bliver syltet, grillet, lavet hjemmelavede kryddersnapse og masser af kager med de æg, mine skønne høns lægger dagligt.

Alt i alt nyder jeg at bruge min kreativitet til lidt af det hele i mine 2 hjem.

– nyd bloggen, spørg endelig og tak fordi netop du læser med.

De varmeste hilsner fra Stine

 

Samarbejde

Ønsker du at indgå et blogsamarbejde med mig, ja så er du mere end velkommen til at sende mig en mail, hvis du mener at du,- eller dit produkt passer godt her til Chicken and Stilettos.

Jeg skriver kun om ting/produkter som jeg har lyst til og som jeg personligt kan stå inde for.

Selv om nogle indlæg indeholder sponsorerede(reklame) produkter eller Affiliate links, vil altid være min personlig mening der kommer til udtryk.  Jeg udvælger selv til hvilke brands eller firmare, jeg ønsker at samarbejde med.

E info@chickenandstilettos.dk
M +45 28 300 308

Følge mig og bloggen her:
youtubekanal
Instagram
Facebook