Det store fotoshoot i kololand

DIY – Seng med opbevaringsplads

I 2010 købte jeg min kolonihave, den gang  var jeg bare mig. Jeg nød godt af mine 42 m2 i  og boede inde i byen i  lille andel på 55 m2 med skrå vægge i byen, så der var masser af plads.

En dag, kom “ham den lange” ind i billedet og med sine 195 cm. var hverken 55 m2, med skrå vægge, eller 42 m2 i kololand, ikke helt nok.

Vi skulle være i kolonihaven meget af tiden og der skulle være plads til vores tøj, ekstra dyner, alle mine millioner sylte ting, dimser og hvad vi sådan ellers lige har brug for.

Pladsen skulle udnytte super smart, så vi byggede en smart seng,  med opbevaringsplads under sengen og mere plads til vores tøj.

Jeg købte 2 MALM kommoder fra IKEA, de skulle holde noget af sengen og være fronten

Sådan her så soveværelset ud før..
Sovevaerelse_before

 

Der blev lavet en rå skitse af hvordan sengen skulle se ud

DIY Seng

 

Vi købte en spånpladen og borede nogle  store huller i den et kopbor, så madrassen kunne blive ved med at ånde. Ved siden af de to kommoder, blev der lavet en låge, så vi nemt kunne  komme ind under sengen, til de tinge vi opbevare der.

Sovevaerelse_efter

På siden af spånpladen har jeg sat en kantliste på så madrassen ikke glider ned. Bagefter har jeg malet pladen med hvid grundmaling Acryl og så med Silver Hybrid glas 50 fra Røverkøb.

Det gør at overfladen let at rengøre 🙂

Af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.  

4 kommentarer

 • Karen

  Det ser virkelig fedt ud! Jeg kan ikke helt gennemskue om sådan en konstruktion ville kunne bære 2 personer, og om den madras du lægge ovenpå kan være en boksmadras?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Stine, jeg har lige fundet din fine blog og kigger igennem dine mange DIY’s. Har du et billede af, hvordan lågen er sat på denne seng? Jeg har nemlig selv bygget en seng med opbevaring, men har svært ved at finde ud af hvordan jeg skal ‘afslutte’ den 🙂
  Dbh Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt hvis nogle af mine DIY kan være til glæde 😉 Lågen ude til venstre sidder fast med magneter, med et lille hul i den, så vi kunne tage den nemt kan tage den af og på. Jeg håber at det giver mening

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stine.
  Tusind tak for DIY. Nu må vi igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det store fotoshoot i kololand