Guide til bæredygtige urtepotter

Gør dine havemøbler klar til mere end en sæson

{Indlægget indeholder reklamelinks*}

Det her DIY påskeprojekt er så enkelt, at du snildt kan snuppe en påskesnaps, imens du klarer arbejdet 😊 Du skal bruge: Bore-/skruemaskine, et træbor, fire boltskruer og en svensknøgle.

De fleste tager havemøblerne ud og ind i takt med sommer- og vintertidens komme. Det giver også rigtig god mening, hvis altså ikke det var fordi, nogle havemøbler er for store til at stå i skuret eller for tunge at slæbe ud og ind to gange om året.

Når havemøbler af træ står ude hele året får de ofte en smuk patina af vind og vejr. De får desværre også tit skader i form af råddent træ, når bord- og stoleben står i sne/vand/fugtig jord over lang tid.

Så hvad gør du, når du ikke orker at slæbe dine skønne havemøbler frem og tilbage, men samtidig gerne vil undgå at havne på røven næste gang du sætter dig i havestolen med din kaffe, for at nyde forårssolen?

Tricket er så nemt og simpelt, at det næsten gør ondt.

Det handler kort og godt om at få hævet møbelbenene op over det fugtige underlag.

Problemet kan enten løses med en træklods under BORDBENENE eller som HER med et par boltskruer, der er skruet fast og som hverken ruster eller skal skiftes.

På den måde kan du bevare dine møbelben intakte og i god stand i årevis, fremfor at skulle udskifte hele sættet af havemøbler efter få sæsoner. Smart, ikke?

Har du selv andre gode forslag, så hit med dem!

Drømmer om et haveset ala mit så kunne det her* måske være noget for dig.

Af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 /Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTube-kanal, Instagram, eller på Facebook 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til bæredygtige urtepotter