Ravsnaps

En gammel muretrelles forvandlingen

Jeg har i noget tid gået og ønsket mig, at kunne få fingeren i en godt brugt muretrelle til det lille haveprojekt, som jeg har haft i tankerner.
Men den ene dage tager den anden og jeg har ikke fået taget mig sammen til at kigge i den blå avis eller ringe til et mure firma for at høre, om de skulle ligge inde med brugte muretreller som jeg kunne købe.

Brugt muretrelle

En gammel brugt muretrelle

Men denne weekend blev mit ønske opfyldt. Jeg var så heldig at klunset denne smukke trælle. Nå ja smuk er den måske ikke ved første øjekast, men det er her jeg ser igennem fingrene med det og forstiller mig det færdige resultat.
Jeg fandt kost og haveslange frem og gav trællen den helt store tur så gammel hø og edderkopper forsvandt som dug fra solen

Og nu står den her så..  Min smukke nye have bænk.
Muretrelle brugt som havebænk

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ravsnaps