DIY - Sølvtøj ’s tricket, puds sølvtøjet på 3 minutter

Januar udsalg i Marc Jacobs

I går aftens blev vækkeuret sat til kl.7.30.. (et guds jammerligt tidligt tidspunkt her midt i min juleferie).

Men min søster havde insisteret på at jeg i år, nu når jeg for en gangs skyld ikke sad bag skærmen på mit job, skulle med på januar udsalg.

Som sagt så gjort.

Lidt i 9, stod jeg som den bageste i køen, sammen med nogle andre forfrosne tosser. Foran Marc Jacobs butikken, i indre København.  Min søster stod forrest, men jeg fandt hurtigt ud af, at på udsalg, giver man hverken for – eller baglommer?der holder man sin plads! Bum!

Kl.9 sharp blev dørene åbnet – og folk gik i rask trav, som lemminger ind i butikken. Her havde jeg så faktisk forstillet mig, at folk ville løbe ind i butikken med vilde øjne og flå tøjet ned fra hylderne, men det skete ikke?.

Faktisk, når jeg tænker over det, ved jeg ikke helt hvad jeg egentligt havde regnet med.  Måske havde jeg regnet med, at finde næsten gratis tasker, i super lækkert læder og nærmest smidt i nakken –  med det skete så heller ikke?

Så dagens eneste køb, blev denne fine sorte mini Mareika clutch fra Marc Jacobs.. den var ikke gratis, men den er stadigvæk virkelig rar at have fået med hjem.
mini mareika leather

Så jeg kan nu se tilbage (her på 2. dagen i det nye år) og sige til mig selv, at 2014 blev det år, hvor jeg for første gang nogensinde var på januar udsalg?

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin. Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en hilsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Sølvtøj ’s tricket, puds sølvtøjet på 3 minutter