Kryddersnaps på grønne valnødder

(Repost med nye billeder)
Jeg er nok ikke den eneste, som synes at det er en lidt spøjs sommer og her en hel måned før tid, kan du sætte valnøddesnaps over. Valnødderne er flotte og grønne og helt perfekte.
Opskrift
8 grønne valnødder
1 fl. Brøndums snaps
1 stort marmeladeglas
Valnødderne vaskes og deles i 4
Kom dem i glasset
Hæld Brøndums snaps over og luk låget.
Lad de trække i 5 – 6 måneder
Når der der gået 5-6 måneder har du tjerresort essesn som skal filtres. Det gør du ignnem et ublegt kaffefilter og gerne 2 gange, da der godt kan være meget bundfald i glasset.
Essensen fortyndes 1 til 10. Bruger du ikke alt din essens, kan den sagtes gemme i lang tid. Der bliver til et par plasker ud af denne portion.
Et lille tip…. Lav 2 flasker med fortyndet snaps. Gem den ene flaske på bagerste hylde og glem alt om den i en 4 -5 år. Hvis du ikke har lyst til at vente 4 -5 år kan den anden flaske drikkes når den har stået og sat sig, efter ca. 2 måneder.
Husk at snaps tager tid.. og man skal prøvesmage meget undervejs.
Som pappa Stroyer siger ” den dag du smager på flasken du gemte i skabet, vil den smage lige så godt som cognac”…..Og min far ved ting om snaps 🙂
Har du spørgsmål eller har du selv nogle gode snapse fif, så læg en hilsen her på bloggen 🙂 Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin
Min favorit snaps er: skovmærke
En hel skyllet plante findes i skovbunden ca. Maj, kommes i et glas overhældes med votka og trækker så længe som muligt. Smages til og alt afhængig af trækketiden fortyndes. Moms