Morter i sten

Den perfekte vagthund, Bloklys a la 2014

Jeg elsker smukke ting, jeg elsker teknologi og jeg elsker helt klart nye smarte ting.
Derfor er jeg faldet for dette smarte ?bloklys?.
Med en lille bevægelig flamme i plast og en LED pære, ligner det her bloklys et rigtigt lys. Det er så smart altså!

SOMPEX_FlameLED

SOMPEX Flamme LED – er et rigtigt lys, lavet af rigtige voks og kombineret med den nyeste LED – teknologi. Det er lavet af 100% paraffin og fås I forskellige str. og farver. Jeg har købt det i hvidt og i den frosted udgavet så det ikke ser billigt og kunstigt ud.

 

Det har den sammen klassiske charme som et normalt stearinlys, men det oser ikke og så det kan slukke selv. Godt hvis man ikke vil spilde penge på stearinlys eller har astma og ikke kan tåle osen fra almindelige lys.

Ud over at være smukt og enkelt har lyset også en anden feature, der er sindssygt smart. Lyset har en indbygget 5 timers timer. Det vil sige, at det slukker efter 5 timer, og tænder så automatisk igen efter 19 timer.

Det er ekstra smart, når man ved juletid, ferier mm ikke er hjemme, men gerne vil signalere at der er nogen i hjemme. Stil timeren og sæt lyset I vindueskarmen og vupti ser det hyggeligt ud samt giver signal om, at der er nogen i hjemmet. SMART!

SOMPEX_Flame_ LED

Lyset kan købes på forskellige tyske hjemmsider, på amazon og også ebay. Så prøv at google lidt rundt og find en god pris eller et tilbud.

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en hilsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morter i sten