Økologiske Ingefær småkager

Hjemmelavet rødkål i et snuptag

Jeg elsker simpelthen julen og specielt alle juledagene. Dog er tiden hvert år, desværre totalt stressende for mange.
Her er et af mine juletip til at stresse lidt af, komme ned i gear og nyde at ikke alle ting skal laves på en gang. Jeg laver noget af julemaden i dagene op til jul, imens jeg nyder et godt glas vin  og ser film på min ipad på køkkenbordet. Opskriften her er på hjemmelavet rødkål, som ikke tager lang tid at lave.

Det gode ved at lave rødkålen før jul er, at den står og samler masser af smag, samt at den kan bruges til det store kolde bord i juledagene. Husk at stille den på køl, eller frys den ned.

Opskrift
½ rødkålshoved, snittet fint
½ chili, hakket
4 fed hvidløg, snittet i tynde skiver
Citron olie (du kan også bruge olivenolie med lidt citron saft)
Salt & peber
2 dl.Solbærsaft
Rødvin
Bouillon og lidt vand
Brun farin

  • Varm citronolien på en pande, svits de tynde hvidløgs skiver sammen med chilien.
  • Svits rødkålen
  • Krydrer med salt og peber og kom boullion og lidt vand hen over rødkålen
  • Når rødkålen er faldet lidt sammen tilsættes solbærsaften og lidt rødvin
  • Lad det simrer i ca. 5 min.
  • Smag det til med lidt brun farin, alt efter hvad der tiltaler dig.

Nem_Hjemmelavet_roedkaal

Hvis du har en god opskrift, på din egen rødkål, så del den gerne her under.

Tak fordi du læser med. Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologiske Ingefær småkager