Bedste glutenfri banankage ever!

En rustik krabat af en morter

{Indeholder affiliate links}

Forestil dig at pakke hele dit hjem ned og flytte med 11 dages varsel. Forestil dig så, at du tror du skal pakke ud igen efter et par måneder, men først gør det 2 år senere.

2 lange år med mine elskede køkkenting i en kasse er laaang tid. Glæden var derfor stor, da jeg i løbet af sidste måned langt om længe kunne pakke de sidste kasser ud og putte køkkentingene tilbage i mit nye køkken.

En af mine favoritter er en morter, som jeg har savnet inderligt mens mit renoveringsprojekt stod på.
Jeg er ikke typen der ejer en hel masse ting, men de ting jeg har i mit hjem er ting jeg virkelig elsker og bruger og som jeg sætter stor pris på.
En af dem er altså denne rustikke krabat af en morter. Den passer godt ind i indretningen og står altid fremme på køkkenbordet.

Granitmorteren købte jeg i tidernes morgen til mit dengang hvide køkken i min gamle lejlighed (som jeg skrev om her), men da vi pludselig skulle flytte nåede jeg ikke at få den brugt særlig meget før den havnede i en flyttekasse.
I mit nye hjem kommer den til gengæld til sin ret. Den passer perfekt til det sorte look i køkkenet, egetræsbordpladen, de rå murstensvægge og sortmatte flader. Der er altså et godt match!

Eneste minus ved granitmaterialet er, at det ikke må komme i opvaskemaskinen. På den anden side tager det kun et øjeblik at rengøre den.
granit-morter-i-sten sort-morter-i-sten

Hvis en sort morter ikke lige passer til dit køkken, så kan du heldigvis få en hvid fra SKAGERAK her. Den er ikke ligeså rustik, men den er smuk og meget enkel i designet.

nordic-mortar-fra-skagerak

Tak fordi du læser med. Hilsen Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste glutenfri banankage ever!