Forspiring

Saftige rødbedeboller (Glutenfri)

Jeg er blevet bedt om at dele lidt ud af nogle gode glutenfri opskrifter. Her er en af dem.
Nem, lækker og lige til at hapse som en snack. De er gode lune, som kolde. Enjoy


Gultenfri_rodbedeboller1

Saftige rødbedeboller (glutenfri) ca. 8 stk.

  • 70 gr. hvid chokolade (eller mørk 70 %)
  • 60 gr. mandler eller nødder
  • 7 økologiske tørrede dadler uden sten
  • 3 små rødbeder (ca. 300 gr.)
  • 2 økologiske æg
  • 1 nip salt / knivspids salt
  • 1 tsk. Brunfarin eller Rør sukker
  • 140 gr. Økologisk boghvedemel
  • ½ tsk. Bagepulver

Tænd for ovnen på 175 grader
Skræl, og riv rødbedene
Hak chokolade, mandler og dadler
Kom alle ingredienser i en skål og rør det hele godt sammen
Kom bagepapir på en bageplade
Dejen sættes på bagepladen ved hjælp af 2 skeer, da dejen klister
Der skal blive en 8-9 stykker
Bages i mitten af ovnen, i godt 20 min.


Gultenfri_rodbedeboller2

Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forspiring