Vaniljekranse med økologisk citron

Patchwork

Jeg har siddet og kigget på mere end 2500 billeder fra vores lejlighed, fra 2015 frem til nu og der er da sket lidt (læs ret meget) på de mange måneder.
Jeg er helt forundret over, at det skulle tage 14 måneder fra det første gulvbræt blev brækket op i soveværelset til det nu, med stor glæde, bliver genbrugt som patchwork i stuen.

Et bræt passer hist og her får stuen til at se ganske underholdende ud med de forskellige farver.
Det meget gamle gulv er ufatteligt skævt og fuld af mærker efter nogle store maskiner, som stod her engang.

Jeg tror, at det er omkring 70 år siden, at der var snedkeri i vores stue og jeg synes, at “ham den lange” gør det flot forsøg på at genskabe stemningen fra dengang.

Undskyld vi larmer lige lidt endu..

Som det ser ud nu, går der lidt tid før jeg kan smide benene op og nyde stuen uden rundsav midt i det hele. Jeg ved slet ikke hvad der skal ske med gulvet når det er repareret.

Det skal høvles og slibes, men derefter er der ikke den store plan. Altså en plan om hvor vidt vi skal give det olie eller lak og i så fald hvilken? Måske viser det sig, at være så ødelagt, at vi er nødt til at male det :/  Åhh jeg gad såååååå godt have den plan…

Tak fordi du læser med og følger med i rodebutikken 🙂  Du kan også følge bloggen via min youtubekanalInstagram eller påFacebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljekranse med økologisk citron