Mini drivhuset til enhver slags have

Et uperfekt gulv

et_perfekte-_gammelt_gulv
Jeg er nu ejer af det mest uperfekte gulv i hele København, men i mine øjne er det ganske perfekt.

Gulvet, specielt den store del af lejligheden, har været et kæmpe stort projekt for både mig og ”ham den lange”. Endelig er vi nået i mål med det. E N D E L I G , kan jeg vist roligt sige !

Gulvet er blevet ganske interessant og fyldt med historie. Det er ikke svært at se, hvor der i sin tid har stået tunge maskiner, dengang der var snedkerværksted midt i stuen, som jeg fortalt om her.

Det er heller ikke svært at få øje på, hvor gulvet er blevet repareret og hvor der er skiftet et par gulvbrædder, men det er netop det, der skaber den fine historie og en af årsagerne til, at vi har beholdt det gamle gulv, fremfor at købe nyt.

Vi har gjort alt, hvad der stod i vores håndværksmæssige magt, for at bevare lige netop den del af huset historie. At smide et gammelt smukt gulv væk som har ligget i en lejlighed med så meget historie, ville være rigtig ærgerligt, da hvert gulvbræt har sin helt egen patina og sære ridser.

Gulvet er pil skævt, som kan i Carlsberg testen som jeg lavede, lige da vi have overtaget lejligheden, men jeg synes at det er charmerende, at det hælder lidt og knirker her og der.

Det er et gulv fyldt med gamle ormehuller, skævheder og smukke gamle smedesøm, som ikke er til at overse. Gulvet er slebet af flere omgange, der er blevet lappet huller, slebet igen, vasket og vasket og knoklet.


Det jeg elsker allermest ved det her gamle fine gulv er, at det nu er parat til en helt ny historie, nemlig mig og ”ham den langes”.

Af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 Du kan også følge bloggen via min youtubekanal,  Instagram, eller på  Facebook

2 kommentarer

  • Marie

    Hvor er det sig et smukt gulv i har fået jer… glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud, når i får møbler ind 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini drivhuset til enhver slags have