Reparation af huller i gamle gulvplanker

Priklejord & blomsterløg

Mine dage bliver mest brugt på, at tænke på hvordan jeg skal indrette vores lejlighed, som lige nu er fyldt med flytte kasser og alt for meget støv.

Alligevel vil jeg godt være lidt på forkant med lidt ting til landhaven, så den ikke går helt i glemmebogen. En af de ting som  jeg elsker, er at have mange smukke blomster i haven, som jeg kan plukke en fin buket af.

Derfor forspirer jeg mine blomsterløg allerede nu inden døre og det kan heldigvis gøres med meget få midler.

Du skal bruge disse ting:

 • Kaffefiltre
 • Prikkeljord
 • Plast handsker – hvis du ikke vil have jord på dine hænder
 • Nogle urtepotter, samt må kasser
 • Forskellige blomsterløg
 • Små plast skilte – dem kan du selv lave her

Det er lige til at gå til hvis du er have begynder, eller hvis du er lige som jeg, ønsker en smuk have, som er nem at passe.

Forspiring af løg-001

kom et lille plante skilt i potterne så du kan holde styr på de forskellige løg

Forspiring af løg-002

Tip … vand af og til løgene, men ikke så de er fugtige hele tiden

Forspiring af løg-003

Jeg har stillet mine blomsterløg på et solrigt sted og glæder mig utrolig meget til at kunne få den ud i jorden om en måneds tid…. håber jeg da, med mindre at der kommer mere sne og frost igen.

Forspiring af løg-004

Spørg endelig løs . Og af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 /Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin. 

2 kommentarer

 • Jane Elvig Hørlev

  Jeg mangler lidt dine tanker om hvorfor du kommer kaffefiltre i potterne inden du sætter løg i, kommer du dem i haven/en potte senere og lader du kaffefiltret blive så. Og så måske et fint billede når de er sprunget ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jane, jeg kommer kaffefilteret i potterne så jorden ikke falder ud i bunden når man vander 🙂 Samt at det er nemt at flytte løgene til større potter når de skal plantes ud, så ja jeg sætter dem i større potter når vejret bliver varmere. Kaffefilteret forsvinder af sig selv i jorden. Jeg skal huske til foråret at lave en før og efter indlæg. Kæmpe tak for indspark !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reparation af huller i gamle gulvplanker