Lyden af knitrende brænde

Pop up jul

Sponsoreret af by Wiberg 

Det skønneste ved at bo lige i smørhullet af København K. er at jeg er lige midt i byens pulserende liv, fuld af mennesker og masser af gode butikker. De halvmørke stræder, er som en tidslomme fra gamle dage, hvor der er pyntet op til jul i vinduerne i de skæve huse.

I et af de gamle huse i Store Kannikestræde 5, lige ved Rundetårn, har by Wiberg åbnet en lækker pop up butik, i hele december måned. Der kan du finde forskelligt interiør i dansk design og måske netop den gave til værtinden eller manden som kan blive prikken over i’et juleaften. Kort sagt så er der lidt af hvert, både til den lille,- og store pengepung.

Pop up butikker ses i ofte gadebilledet her i pisserenden, men lige nu er der altså en skøn en, kun små 10 meter fra Rundetårn.

Gaven til ham den lange (eller andre hankøn)
Øjet fanger hurtigt den sorte herrecykel med PC-tasken i læder, fra Oaks and Phoenix.  Med to remme kan tasken monteres på cyklen, hvilket ser vildt tjekket ud. Havde jeg haft en herrecykel, skulle jeg da ikke være bleg for at bruge den selv, for den er enkel med nogle meget fine detaljer.

oaks-and-phoenix-laedder-pc-taske

Værtinde, – og søster gaven
Vasen som både kan bruges inde som ude, det er noget jeg er fan af, så den ikke bare står i skabet når den ikke bruges. Den fås i forskellige størrelser og passer godt udenfor her i de mørke måneder. Fyld den med gran, bær og lærkegrene og stil den foran din hoveddør ved siden af en lanterne med lys i.

raa-vase

Mandelgaven
Til den lille pengepung og måske en ide til mandelgaven, fås unika papirsengle fra by Wiberg, til at hænge på væggen, eller små skåle fra Sheila. Skålene kan bruges til alt lige fra fyrfadslys, til salt og peber eller til smykker. Your choice.

engel

unika-skaale-fra-sheila

Gaven til mig selv
Dygtige Charlotte fra Sonobe Light laver de fineste papirlamper, som jeg har haft et godt øje til siden i sommer. Hver lampe er noget helt for sig selv og giver et virkeligt flot lys. Jeg er ret forelsket i de lamper, som kan monteres på væggen med et enkelt beslag. I butikken kan du 4 forskellige slags, det her er blot en af dem.
Tænker lidt, at sådan et par stykker, godt må komme hjem og bo på de rå pudsede vægge i lejligheden.

sonobe-light-vaeglampe

Luksus julegaven
Måske kender du en, der ligesom mig er helt pjattet med messing. Spejlet her er meget unikt og minder ved første øjekast ikke om et spejl. Det er et stykke billedkunst på væggen.
Personligt ville det passe så fint ind i vores entré, sammen med det synlige bindingsværk.

rundt-messingspejl

Foruden de designere, som jeg har nævnt, så kan du også finde fine ting fra en masse andre designere: Another View, Blinkenberg Cph, DockFour, Ellyr og Korridor.

God december og af hele mit hjerte tak til alle jer som læser med 🙂 Stine.

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyden af knitrende brænde