Send planterne på ferie

Nyt interiør i det gamle snedkerværksted

{Reklame for Obuzi}

Mit hjem bærer præg af genbrug, bæredygtighed og grønne ideer. Jeg er stor fan af at finde interiør, der matcher de gamle rum, det skæve slidte gulv og de rå vægge i det, der engang i tidernes morgen var et gammelt snedkerværksted. Det er ikke super nemt at indrettet et stort åbent rum uden vægge og højt til loftet. Enten ser møblerne små ud eller bare klodsede.

Men heldigvis er der landet lidt nyt ingeniør i stuen, lavet af intet mindre end det fineste rosentræ.


Bordet der er flyttet ind er fra Obuzi, som leverer helt unikke møbler, med alt fra reoler, stole, til små borde og store rustikke spejle.  Bordet kommer usamlet men er nemt at samle med de fine enkle skruer der følger med sammen med en umbraco nøgle.

Og jeg elsker om nogen at samle ting og er helt tosset med, når det er tænkt over de små detaljer som her med de mørke skruer.

Skruerne kommer i en lille fin stofpose og der er ikke noget at tage fejl af, når benene skal monteres på bordet. Hvert ben har samme bogstav som skruehullerne under bordpladen, som angiver hvor det skal monteres.

Da hvert lille bord et unikt har de små variationer i form og nuancer. Bordet står solidt og kan tåle, at eksempelvis slemme katte brager ind i til det når de leger.

Størrelsen på bordet gør det også ideelt til natbord, ved siden af sofaen med en lille lampe på eller til planter og stearinlys.

Bordet kan med fordel anvendes i både små og store hjem:) og jeg er så glad for at det er flyttet ind hos mig.

Rigtig god weekend til alle, hilsen Stine.
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

6 kommentarer

 • Jeg er VILD med det….passer perfekt til det rustikke look og de mange grønne planter i dit hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det et fint bord! Tusind tak for inspiration! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Melchior

  Fint stykke træ, men jeg synes det ender med at se lidt småt ud i rummet. Det hjalp da der kom en plante på, men så kan man ikke se bordet så godt. Måske langs en væg eller ved indgangsdøren? (Ja er lidt mere kritisk end jeg ville være, da det er en reklame, så håber ikke du tager det for nært.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg sætter pris på hver enkelt kommentar jeg får, så tak for det 😉 Jeg er super glad for bordet og har selv valgt at reklamere for det da jeg syndes at det passer godt ind i vores hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send planterne på ferie