En rustik krabat af en morter

Giveaway – fineste lille bænk

{Indeholder reklame for Tchibo}

For præcis en uge siden fyldte jeg år og fik en masse skønne gaver af venner og familie. Derfor synes jeg også, at I som følger med her på bloggen skal have muligheden for en vidunderlig giveaway gave

Jeg har været så heldig at teste denne skønne lille bænk for Tchibo (som jeg skrev om her) og nu kan den blive din.

_dsc5741-2

Hvis du vil deltage i giveaway’en, så smut over på min instagram inden 26 april 2018 og følg trinene i teksten på fotoet af bænken. Opfylder du kravene, så er det måske i dit hjem, den fine lille bænk kommer til at stå i.

lille-baenk-med-opbevaring-giveaway-2

Det med småt: Bænken er ikke længere er tilgængelige på Tchibo’s hjemmeside og har været brugt til test. Vinderen skal selv afhente bænken i Københavnhttp://po.st/facebookChickenandStilettos

Tak fordi du læser med. Hilsen Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rustik krabat af en morter