Luk foråret lidt indenfor

Lathyrus/ærteblomster

{Indlægget indeholder *reklamelinks for blomsterverden.dk}
Som jeg gør hvert år, gemmer jeg i efteråret bælgene fra mine ærteblomster og tørre dem.  Dels spare jeg penge på frø men så ved jeg også hvilken farve blomsterne får når de springer ud.


Jeg har taget alle frøene ud af deres bælge og lagt dem i blød i lunkent vand. Det gør jeg ca. 2 dage før de skal i jorden. Når jeg lægger dem i blød i et par dage, så er jeg mere sikker på at de spirer, da det er nogle meget hårde frø.

Andre giver frøet et fint lille snit med en skarp kniv, for at frøet skal spire lidt nemmere. Personligt synes jeg det er lidt omstændigt. Jeg vil gerne have, at mit havearbejde skal være hyggeligt, afstressende og ikke mindst meget nemt.

Når de 2 dage er gået kommer jeg frøene i jorden. Jeg spreder dem ud i nogle små potter i frøklynger.

Når frøene forspirer i små klynger, er det nemt at tage dem ud af urtepotten og plante dem ud.

Spørg endelig løs . Og af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 /Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luk foråret lidt indenfor