Agent Provocateur.. oh la la

Perfekte pocherede æg – the easy way

Efter en helt fantastisk Master cooking class hos Restaurant Gordon Ramsay i London, gik det op for mig af vita wrap (husholdningsfilm) er det nye sort i køkkenet. Gordons chefkok Clare Smyth (med hele 3 michelinstjerner) kunne et par tricks eller to med det.

Så som moderne kvinde må man gerne snyde lidt når man laver mad. Da mad er min store passion og altid har været det, findes der bare nogle ting man godt kan lave ” the easy way” .

Sådan gør du:
Find de æg du skal bruge
Sæt noget vand over i en gryde
Find et lille glas og noget vita wrap (husholdningsfilm)
Foer glasset med vita wrap (så det danner en lille skål)
Slå ægget ud i glasset
Saml filmen omkring ægget og luk filmen med et lille stykke film som snor.
Når vandet koger kommer du æggene i vandet og koger dem ca. 4½ -5 min afhængigt af hvor blød du kan li’ blomme.
Tag ægget op af vandet og pak det forsigtigt ud.

 Bum, perfekte pocherede æg the easy way.

Egg_benedict_the_new_way

 

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

 Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en hilsen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agent Provocateur.. oh la la