DIY - Sådan dyrker du din egen avocadoplante

Smarte stiger

For ca. 3 år siden, brugte vi mange kræfter på at renovere en lejlighed totalt. En af udfordringerne var, at der var 3,35 meter til loftet. Hvilket dengang virkede som meget højt. Men når jeg nu står i den nye lejlighed og kigger op, skal jeg have nakken helt tilbage, for her er 5,50 meter fra gulv til loft. Det er saftsuseme højt!

Hvordan pokker får jeg spartlet gipssamlingerne i loftet, slebet dem og til sidst malet det hele? Hvordan kommer jeg helt derop?

What to do? Jeg valgte at ringe til min morfar (som for resten kan tage en stor del af æren for, at jeg i dag er så handy), for at høre om han havde en lang stige, eller noget andet liggende som jeg kunne benytte. Han havde et lækkert hobby-stilas (rækkevidde 6 meter) YES! Sådan, så kan jeg sætte flueben ved den problemstilling ! Jeg blev helt glad.

Glæden var dog kort… for samme aften fortæller jeg ivrigt ham den lange, at problemet vedr. stiger & stilaser, nu er løst. Morfar Ib låner os sit hobby-stillads.

Han sagde bare, sådan helt tørt og med et skævt smil; ” og hvordan havde du så tænk dig at få stilaset forbi de store loftbjælker? Så skal du jo pille det hele fra hinanden for at flytte det 1 m.” ! Åhhh altså, det havde jeg jo ikke tænkt på.

Herefter blev der brugt en hel aften på, at kigge på andre typer stillaser, smarte høje stiger og multi-stiger, desværre alt sammen til tårnhøje priser.

I mine overvejelser om indkøb har jeg også måtte tænke over, hvor vi skal gøre af stort stillads eller en lang stige, når vi er færdige med at istandsætte. Det bliver nemlig nok lidt svært at presse en 4 meter høj stige ind i et kælderrum – just saying!

Men da jeg hverken er typen der giver op, eller er én der bare smider om mig med penge, er valget faldet på disse to stiger som du ser på billedet.

Teleskopstige_og_multistige

En multi-stige med platform og en teleskopstige – til ca. 1.300 kr. Næsten ?gratis’…og så vejer de ikke særligt meget, og er nemme at flytte rundt på.

Teleskopstigen har jeg fastgjort til loftsbjælken med et stort spændebånd (sådan ét man normalt bruger til en trailer) så den ikke vælter.

Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Sådan dyrker du din egen avocadoplante