Mysli uden korn (Glutenfri)

Renoveringsbrædder, Genbrugs gulv & Rustne søm

Forleden dag, spurgte en af mine veninder om, hvordan vi får tid til at lave lejlighed og på samme tid, får hverdagen til at fungere. Mit svar på det var,- og er, at det kun er weekenderne, der bliver brugt på istandsættelsen.

Vi har prøvet det med at sætte i stand før. Der knoklede vi i 4 stive måneder non stop og det var så hårdt at trække i arbejds tøjet hver dag efter job, samt i weekenderne. Det trak virkelig tænder ud…(som man siger). Derfor har vi lovet hinanden, at vi denne gang bruger den tid det tager, så vi passer på os selv og ikke mindst hinanden.

Vi taler meget om hvad vi skal og hvad vi ikke skal, før vi går i gang. Snakken er også gået på, hvor vigtigt det er, at vi prøver at genbruge det vi kan. Weekenden blev derfor brugt på at fjerne det gamle gulv i vores kommende soveværelse (som du kan se på fotoet herunder)

Sovevaerelse

Ham den lange stod for tage de gamle gulvbrædder op, helst uden at de gik i stykker. De fleste vil nok bare brække løs og smide det hele på genbrugspladsen, men ikke i dette tilfælde. For vi kan begge to godt lide tanken om, at vi ikke bare smider ud og køber nyt. Et er, at der er det økonomiske at tænke på, samtidig kan jeg også godt lide tanken om, at vi bruger det vi har.

Gulv_i_sovevaerelse

Mit projekt var at fjerne alle de gamle søm fra brædderne (nogle store flotte rustne søm.) Derved kan vi genbruge gulvbrædderne andre steder i lejligheden, på et senere tidspunkt.

Smart og ganske gratis!

Orginalt_gulv-003  Orginalt_gulvOrginalt_gulv-002  Orginalt_gulv-001

Vi ved faktisk ikke endnu, om de timer vi har brugt er spildt arbejde. Det finder vi først ud af, når vores søde gulvmand har set på det og kommer med den endelig dom.

Altså endnu en spændende uge i uvished, om next step!

Hvad ville du selv have gjort ? Det samme eller …. ?

Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mysli uden korn (Glutenfri)