Tilbageblik på et gør-det-selv år

Når en lille bitte drøm går i opfyldelse

Jeg kan nok ikke lægge skjul på at jeg sidste år,var jeg ret mange gange i diverse byggemarkeder.

En dag var jeg taget til Glostrup og imens jeg stod ved kassen i Bauhaus, opdagede jeg at de havde fået sådan nogen fine hvide tommestokke med navn på. Noget jeg synes var og er super smart og en sjov ide til gør-det-selv folket.

Til min store skuffelse, gik det op for mig, at der kun var mandenavne på stativet. Så jeg købte en, (lidt misundelig selvfølgelig) til “ham den lange”.

Tommestok med mandenavne.

I aprilposted jeg et fotoet på instagram, hvor jeg udtrygte min “misfornøjethed” over at der ikke var nogen med pigenavne på, i håb om evt. at få en reaktion fra Bauhaus, men der kom desvætre ingen kommentar fra af butikken..

Så igennem mange måneder, kiggede jeg efter om der kom nogle med pige navne på og omkring oktober så jeg endelig disse 3 fine tommestokke… så nogen må vel have hørt efter somehow 🙂

Og som i ethvert andet eventyr, skal der helst være en lykkelig afslutning.  For i mandags kom “ham den lange” og gav mig min helt egen tommestok, måske fordi jeg låner hans ret meget, eller måske fordi jeg har talt om den i ret lang tid….meen lad det nu ligge.

“Husk… blive ved med at drømme.. også om de små ting.”

Af hele mit hjerte, tak fordi du læser med. Du kan også følge bloggen via min youtubekanal, Instagram  eller på Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på et gør-det-selv år