Havregrynskugler med et nytårstvist

That L:A L:A feeling

{Indeholder affiliate links }

Når det kommer til stykket, så er jeg nok ikke verdens største shopper. Faktisk står det så dårlig til at med at købe noget til mig selv, at der til jul stod på et kort fra min veninde “når du nu ikke kan finde ud af at købe noget til dig selv, må vi andre jo klare det for dig. Vedlagt var en meget lækker pung.

Det er ikke fordi jeg er nærig, for jeg shopper da indimellem en god rom, sød champagne eller måske et par dyre sko, men det der med at købe noget lækkert til mit hjem er jeg faktisk ret dårlig til.

Så jeg har lovet mig selv, at det vil jeg forsøge at lave om på i 2018 og er startet med at forkæle mig selv med lidt ekstra luksus til “penthousen”.

Min luksus består af noget, der dufter helt utrolig skønt. Kender du ikke de fine sager fra det svenske L:A BRUKET (Den lille fabrik) så kan jeg kun sige, at jeg er kæmpe fan.la-bruke_duo-kit-liquid-soapDeres spaprodukter er fuld af økologiske og naturlige olier og ja, den lækre indpakning er lige mig.

Jeg har brugt meget energi på at indrette begge vores to badeværelser helt unikt. Prikken over i’et er bla. at have lækre produkter på hylderne ved både badekarret og håndvasken.

Det giver mig næsten følelsen af at være på spahotel under synden sol, med store hvide håndklæder og solvarm hud, men jeg må “nøjes” med at det her i pissereden bare ser lækkert ud i indretningen og drømme mig til resten.

la-bruke_duo-kit-liquid-soap-body-lotion

Tak fordi du læser med. Hilsen Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynskugler med et nytårstvist