Spørge Jørgen...

Skab levende oaser i haven for ingen penge

I en åben have kan der nemt skabes små rum og solkroge ved hjælp af et simpelt hegn. På landstedet har jeg eksperimenteret lidt med placeringer samt højde, materialer og udtryk.

For mig har det været essentielt at anvende genbrugsmaterialer så langs hen ad vejen som muligt. Dels for at spare penge, men også fordi jeg er stor fan af at genanvende ting og bruge dem på nye måder.

På billeder herunder kan du se processen med at få bygget et hegn. Det har taget en dags arbejde for mig at bygge hegnet alene. Det kan helt klares gøres hurtigere hvis man er flere om projektet.
Jeg har købt stolperne fra nye, men alle brædder er fra et gammelt plankeværk der var pillet ned og skulle være skrottet. I alt har jeg brugt kr. 180 på det samlede projekt.

Jeg har nu gode læhegn og et skønt rum til aftensol. Nu mangler jeg bare, at de planter der skal sno sig i hegnet springer ud og giver lidt farvespræl og duft. Hvad siger i til det ?

Hilsen Stine og tak til alle jer der følger med!

Spørgsmål modtages og besvares med stor taknemmelighed.
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørge Jørgen...